Leveranser

Vi prioriterar sinnessjuka priser framför leveranstid och har därför något längre leveranstid än många andra har. Du betalar mycket mindre, men får vänta längre. Våra fabriker finns i Asien och beroende på vilken produkt du beställer varierar tiden mellan 24 dagar till 45 dagar.

Det beror inte på vilken vara du handlar. Det beror på en mängd tillfälliga, byråkratiska omständigheter såsom lagersaldo, logistik och andra saker. Men våra varor beställt via ett automatiserat system så vi beställer varan sekunden som pengarna betalats in till Oss.

Vårt lager synkroniseras med våra fabrikers vilket innebär att lagersaldot 999 gånger av 1000 visar rätt saldo. Om varan är slut så håll utkik. Du kan också ange din mail där du blir angiven för att få en notis när varan återkommer i lager.

Nej, det är helt omöjligt. Förutom att Kina har fått kontroll över spridningen så behöver virus behöver en värd för att kunna leva. Man kan inte smittas från till exempel att en smittad vidrör ett paket och skickar det till dig. Folkhälsomyndigheten skriver också det här.

Alla produkter Shop

Bästsäljande POPPIS