Julklappstips 2020 – Den perfekta julklappen?

Snart kommer julen!

Hitta till kategorin jul genom att klicka här. De flesta av oss älskar julen och allt som hör den därtill. Men juletid är långt ifrån bara julafton den 24e december, det vet alla som är föräldrar bland annat även om barnen ibland kan få det att framstå på det viset. Vi tänkte att vi skulle skriva om lite julpynt vi rekommenderar för den nyfikna men också lite om julklappstips och annat smått och gott.

Läs mer

Unik rabattkod: Donald Trump vs Joe Biden

Det amerikanska presidentvalet närmar sig i en rasande fart och vi har förberett med massor av produkter för de som vill stödja Donald Trump. Vår leverantör vill ännu inte sälja produkter för Joe Biden men det kan komma att förändras inom mycket kort. Läs vidare för att hitta produkter som visar vem du är, vad du stödjer och vilken framtid du helst ser då detta val i allra högsta grad påverkar även Sveriges väg framåt.

Läs mer

Är du orolig för bränder? För en brand i ditt hus, stall eller företag?

I dagarna läste jag en artikel om den nya revolutionerande automatiska släckningsbollen som var den första produkten som automatiskt kunde släcka en eld. I artikeln kunde man snabbt förstå vilken otrolig helgardering denna släckningsboll faktiskt var och vilket brandskydd det erbjöd – helt överlägset allt annat.

Läs mer