VÄLKOMMEN TILL ISWAG.SE

  • 0
    0kr
    • Inga produkter i varukorgen.

Om oss

Om oss

VÅR HISTORIA

iSwag.se är en del av Spyder Group ® som är moderbolaget. Vi säljer och erbjuder Skandinaviens, överlägset, billigaste produkter online. Vår vision är att vara lika unika som vi är det billigaste alternativet för vanliga människor, oavsett vad kunden söker.

Priser
Kvalité
Leveranstid

NYCKELFUNKTIONER

TILLIT

Vi försöker att alltid finnas där för våra kunder och värdesätter tillit över det allt. Vår integritetspolicy är därför otroligt viktig för oss och för Din trygghet.

VÅR VISION

iSwag.se ämnar vara den bästa och billigaste leverantören i landet. Alla människor ska ha råd att handla av oss.

VÅR INSPIRATION

Den svenska medelklassen har länge kämpat sig igenom motgångar. Vi inspireras av det inhemska attributen såsom trygghet, tradition och lojalitet.

VÅR PASSION

Vår passion är spännande, roliga, och unika produkter som alla kan ha råd med. Vi brinner för att vara en trygg och säker shop som du kan besöka dygnet runt, när du vill.

Några ord från oss

I takt med att saker blir sämre:  Företagsklimatet blir allt sämre för vanliga människor då större företag köper upp de mindre och bestämmer prissättningen.

Vi vill därför vara den där lokala butiken som alltid har tid och står nära till hands samt har priser under konkurrenternas. Vi köper direkt från industrier i Asien vilket kan göra leveranstiden längre.

Sätter du det i kontrast till otroliga priser hoppas vi kunna vara Ditt förstahandsval ändå. Utöver det siktar vi på att kunna erbjuda spänning och produkter som du aldrig eller sällan skådat förr.

Vilka människor söker sig främst till oss?

Män

Kvinnor

Familjer

Singlar

iSwag.se

Varför ska du välja Oss?

Om du har familj, är grymt pryltokig eller är singel och vill vara unik men försäkra dig om att du får det bästa priset på samma gång så ska du välja oss. Men också om du vill stötta mindre företag.

Allt för män
Männens favorit

Vårt team

Oscar B
Verkställande direktör (VD)

Arbetsnarkomanen Oscar är en ung entreprenör som också har ett vanligt kneg där han är känd för att älska människor. Han brinner även för onlineföretagande och placerar lojalitet och hårt arbete högst.

Leonardo A
Operativ Driftsansvarig

Leonardo älskar att utmanas, är envis som en gammal get. Han har tidigare arbetat som säljchef och spelat fotboll som ungtupp. Leonardo är väldigt social och har familj och två barn. Här driver han driften av sidan främst men är lite av en allt i allo.

Laura S
Marknadsansvarig

Laura S är inte bara vacker som ett bombnedslag. Hon råkar också vara superbt duktig på sälj och marknadsföring sett till hennes otroliga engagemang och förmåga att hjälpa vilken kund som helst. Laura har tidigare arbetat med utsatta barn.

Emelie S
Emelie S
Sociala medier

Emelie S är familjär, glad och extremt lyhörd. Hon är en problemlösare världen sällan skådat och hon har en vilja av massivt stål.

Senaste blogginläggen