Julklappstips 2020 – Den perfekta julklappen?

Snart kommer julen!

Hitta till kategorin jul genom att klicka här. De flesta av oss älskar julen och allt som hör den därtill. Men juletid är långt ifrån bara julafton den 24e december, det vet alla som är föräldrar bland annat även om barnen ibland kan få det att framstå på det viset. Vi tänkte att vi skulle skriva om lite julpynt vi rekommenderar för den nyfikna men också lite om julklappstips och annat smått och gott.

Läs mer

Unik rabattkod: Donald Trump vs Joe Biden

Det amerikanska presidentvalet närmar sig i en rasande fart och vi har förberett med massor av produkter för de som vill stödja Donald Trump. Vår leverantör vill ännu inte sälja produkter för Joe Biden men det kan komma att förändras inom mycket kort. Läs vidare för att hitta produkter som visar vem du är, vad du stödjer och vilken framtid du helst ser då detta val i allra högsta grad påverkar även Sveriges väg framåt.

Läs mer

Rabattkod för dig med familj

Har du familj? Har du barn? Håller du på att skaffa barn? Leksaker och andra produkter för dig med just familj är väldigt dyrt i Sverige. Men oroa dig inte, för du har iSwag.se – den billigaste onlinebutiken i Norden. Vill vi hjälpa till ännu mer, därför får du en rabattkod som du kan använda i kassan för ytterligare 15 % rabatt. Men den gäller under en begränsad tid, fram till 9 januari 2020. Rabattkoden är “familj15“.

Läs mer